Terug

Faciliteiten

Chefs Table 
Wilt u van dichtbij meemaken hoe het eraan toegaat in de keuken? Neem dan plaats aan onze Chefs Table, dichterbij het vuur en de passie in de keuken kunt u niet komen! 

Private Dining
Onze Private Dining Room is geschikt voor vergaderingen, presentaties, bijeenkomsten, borrels of diners, welke u in besloten kring wilt houden. De ruimte biedt plaats aan 40-50 personen. 

Wijntafel 
De wijntafel is een unieke plek in het restaurant. Hier kun je namelijk privé zitten, maar tegelijk overzie je van boven de reuring van het restaurant. Een avond dineren aan de wijntafel is een speciale beleving. 

Trouwlocatie 
Restaurant 't Amsterdammertje is een officiële trouwlocatie van de gemeente Stichtse Vecht (www.trouweninstichtsevecht.nl). Het is mogelijk bij ons uw receptie, lunch, diner of een compleet verzorgd feest te organiseren. 

Onbegrensd 
't Amsterdammertje is een zaak met veel mogelijkheden. Wat u ook in gedachten heeft, wij verzorgen het graag voor u! Neem contact met ons op. 

Copyright © 2024 · All Rights Reserved · This site is made with ♥ by Derk Integrated Systems, using 100% recycled pixels